25 Ağustos 2007 Cumartesi

O artık kötü rollerin adamı.


Sezercik artık kötü rollerin adamı.

Filmde değil gerçeğini oynuyor. İşte son vakası.
Yeşilçam’ın "Teyzeciğim size anne diyebilir miyim" repliğiyle ünlü ’Sezercik’i yine sahnede. Evinde kokain ve Kalaşnikof bulunan, polisle çatışan Sezer İnanoğlu, bu kez de eşinin aracıyla çarptığı üç çocuk annesi kadını kanlar içinde ölüme terk edip kayıplara karıştı.

Sezer İnanoğlu’nun adı, bu kez Ankara’da ölümlü bir trafik kazasına karıştı. Görgü tanıklarına göre, Sezer İnanoğlu’nun cezaevindeyken evlendiği eşi Mehtap Meral İnanoğlu, 34 KNR 56 plakalı otomobille, 16 Ağustos’ta, üç çocuk annesi Nazife Epik’e çarptı. Epik, aracın camına çarparak havaya fırlarken, Mehtap Meral İnanoğlu otomobili durdurarak ağlamaya başladı. Sezer İnanoğlu da araçtan inerek cep telefonuna sarıldı.

TELEFONU KAPATIP KAÇTI

Çevredekiler, kanlar içinde yerde yatan Epik’in yanına koştular. İnanoğlu çifti ise telefon görüşmesinden hemen sonra otomobille olay yerinden kaçarak ayrıldı. Acil müdahale edilmediği için Nazife Epik kan kaybından öldü. Aracı kullanan Meral İnanoğlu ile kaza sırasında yanında oturan Sezer İnanoğlu için arama kararı çıkartıldı. Epik’in yeğeni Serap Uzan, "Teyzem, dört şeritli otoyolda karşıya geçerken hata yapmış olabilir. Buna bir sözümüz yok. Ancak onu yol ortasında ölüme terk eden zihniyet mutlaka cezalandırılmalı" dedi.

İLK KARISI NİL PINAR İNTİHAR ETMİŞTİ

SEZER İnanoğlu, ilk evliliğini 1996’da genç sunucu Nil Pınar ile yaptı. Pınar, 8 ay sonra, yaşadıkları villada başına sıktığı tek kurşunla intihar etti. İnanoğlu, 24 Ocak 2007’de İstanbul Yedikule’de takip eden polislerle girdiği silahlı çatışmadan sonra Şile’de jandarma ekiplerince yakalandı ve cezaevine girdi.

Arda Akın/Hürriyet

Hiç yorum yok: