5 Temmuz 2009 Pazar

Hadise'den muhteşem konser

Ereğli'de konser veren şarkıcı muhteşem dansıyla da büyüledi.


Zonguldak'ın Ereğli Belediyesi tarafından bu sene 16.'sı düzenlenen Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali'nde sahne alan Hadise, Eurovision sonrasında ilk konserini Ereğli'de verdi. Hadise, sevilen şarkılarını ilk kez orkestra eşliğinde seslendirdi.



Hadise konsere çıkmadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sahnede çok farklı bir Hadise olacağını kaydeden ünlü şarkıcı, konserde 5 ayrı elbise giyeceğini söyledi. Rahatsızlığından dolayı birçok konser iptal ettiğini kaydeden Hadise, kendisine ayırdığı vakit ve dengeli beslenme ile eski formuna kavuştuğunu söyledi. Konseri seyretmeye gelen insanlara keyifli dakikalar yaşatmak istediğini belirten Hadise, ilk kez bir konsere orkestra ile çıkacağı için heyecanlı olduğunu söyledi.

Hadise, "Ben daha önce de play-back yapmıyordum. Sadece şarkılar teypten geliyordu. Bunu birçok sanatçı da yapıyor zaten. Ama bu akşam ilk kez Karadeniz Ereğli'de orkestram ile birlikte konser vereceğim. Bundan dolayı da çok heyecanlıyım" dedi.

Hiç yorum yok: